Bingoal breidt uit...

Hallo allemaal,

Mijn naam is Femke Herygers, ik ben 26 lentes jong en sinds kort trotse ambassadrice van Bingoal en Leading Lady van de Bingoal Cycling cup, de 8 wielerwedstrijden die ook wel eens de Beker van België genoemd worden.

Ik zal met plezier en veel energie deze rol op mij nemen en Bingoal vertegenwoordigen op events, seminaries, voorstellingen en partnerships.

Graag tot gauw,
Q: Hoe is Bingoal bij jou terechtgekomen?
Femke: "Bingoal is actief in de sportwereld en zijn al een tijdje sponsor van een van de grootste veldritploegen. Je kan daar niet naast kijken, want met een Michael Vanthourenhout, Denise Betsema, Eli Yserbyt en recent nog Kevin Pauwels hebben ze echt wel een topteam. We zijn toevallig met elkaar in contact gekomen en tijdens de hele leuke babbel bleek dat we toch wel veel raakvlakken hebben qua interesses en visie."

Q: Waarom heb je toegezegd om het gezicht van Bingoal te worden?
Femke: "Hier heb ik niet lang over moeten nadenken. De inhoud van deze functie gaat verder dan een boeketje bloemen afgeven. Ze willen mij immers als frontvrouw en willen dat ik mezelf helemaal kan gooien in die rol. Voor mij is het dan ook een stap vooruit en bleek dit een makkelijke keuze. En uiteraard zal ik mijn uiterste best doen om Bingoal zeer trots te maken op hun nieuwe Ambassadrice."

Q: Ben je sportief?
Femke: "Goh, het is te zeggen, ik oefen geen vaste sport uit maar tegenwoordig verplicht ik mezelf toch om 2 à 3 keer per week te gaan fitnessen. Kwestie van genoeg beweging te hebben, in conditie en strak te blijven. Tom heeft me trouwens uitgedaagd om eens met hem in de ring te gaan staan voor een boksronde, en daar ga ik hem ook aan houden."

Q: Welke sportdisciplines kunnen jou bekoren en waarom?
Femke: "Wel ik ben opgegroeid in de wielerwereld en dat is toch een van de sporten die ik op tv zal volgen. Niet de ellenlange bergritten, maar 10 km voor de aankomst zit ik rechtop in mijn zetel. Als ik tijdens het cross seizoen zelf ter plekke niet aanwezig ben is er niets zo gezellig dan een zondag lekker thuis naar de cross kijken en luisteren naar mijn vader, voor die ene keer ;)."